نحوه استفاده از بالابر هویر

بروزرسانی 1403/03/31 زمان مطالعه 6 دقیقه

بالا بر هویر، یک وسیله مکانیکی است که برای بلند کردن ایمن و آسان بیماران طراحی شده است.
گرچه هویر یک نام تجاری است، اما اغلب به عنوان یک اصطلاح عمومی برای اشاره به هر نوع بالابر مکانیکی بیمار استفاده می شود. اکثر بالابر های بیمار به طور مشابهی کار می کنند، اما مدل های زیادی وجود دارد و شما باید از کتابچه راهنما، سازنده ی یا متخصص دستگاه بالابر خود را مورد بررسی قرار دهید تا ببینید آیا بالابر شما ویژگی غیر معمولی دارد یا خیر.
همیشه قبل از انتقال بیماران جراحی شده و سایر بیماران با تحرک محدود، با عملکرد بالابر خود آشنا شوید و با بالابر خالی تمرین کنید .

نحوه استفاده از بالابر هویر

 

1. آشنایی با بالابر بیمار

پایه، تسمه ی نگهدارنده بیمار و چرخ ها را شناسایی کنید. بالابر باید دارای دو “پایه” موازی با کف باشد که با 4 چرخ پشتیبانی می شود. این پایه ها باید همواره ثابت باشند، بنابراین اطمینان حاصل کنید که چرخ ها کاملا متصل باشند و از بالابر هویر در سطوح ناهموار استفاده نکنید.

2. پایه های بالابر را با میله جدا کننده حرکت دهید.

یک میله ی عمودی جداکننده (یا دسته ی شیفتر) در کنار ستون اصلی بالابر می تواند به حرکت در آید تا پایه ها را از هم جدا کند یا آنها را به عقب بر گرداند. دستگیره باید قفل شود تا پایه ها را از حرکت بازدارد و در موقعیت مناسبی نگه دارد.
• بعضی از مدل ها ممکن است به جای این میله ی عمودی دارای، پدال پا باشند.
قبل از بلند کردن یک بیمار به وسیله ی بالابر و تا زمانی که بیمار در بالابر است پاهای وی را در با فاصله ترین موقعیت ممکن قفل کنید. عدم انجام این کار باعث می شود که بالابر سقوط کند.

3. به میله های بوم و تسمه نگهدارنده ی بیمار توجه داشته باشید.

در بالای بالابر هویر یک میله ی طویل زاویه دار به نام بوم وجود دارد. در پایان این میله، 4 یا تعداد بیشتری قلاب وجود دارد که میله ی اسلینگ نامیده می شود و تسمه نگهدارنده ی بیمار به این بخش متصل می شود.

4. چگونگی بالا و پایین آوردن میله ی بوم را بیاموزید.

دو نوع بالابر هویر وجود دارد: دستی (یا هیدرولیک) و موتوردار (یا الکتریکی).
تنها تفاوت بین این دو نوع بالابر روش بالا بردن یا پایین اوردن میله ی بوم است. بالابر دستی دارای یک دسته پمپی است که باید بارها و بارها آن را برای بالا بردن بوم حرکت داد، در حالی که بالابرهای موتوردار دارای دکمه های “بالابرنده” و “پایین آورنده” هستند تا به راحتی بالابر کنترل شود.

• کلید کنترل کوچکی را در پایه پمپی بالابر دستی پیدا کنید.
هنگامی که کلید کنترل به سمت پایه پمپی قرار می گیرد، یعنی دریچه بسته است. دریچه باید در این موقعیت باشد تا پمپ بتواند هنگام بالابردن میله بوم کار کند. پمپ را فشار بدهید تا زمانی که میله ی بوم در جای مناسب قفل شود.
• هنگامی که کلید کنترل دور از پایه پمپی قرار می گیرد یعنی دریچه باز است. به راحتی کلید کنترل را از حالت بسته به موقعیت باز، حرکت دهید تا میله ی بوم پایین بیاید.
قبل از اینکه بیمار را در بالابر قرار دهید، بالا بردن و پایین آوردن میله ی بوم را تمرین کنید. مهم است که قبل از استفاده از آن برای حرکت بیمار، کاملا با آن آشنا باشید.

در بالابرهای الکتریکی، روشی اضطراری برای خارج کردن بیمار بیابید.
در صورت قطع برق، اکثر بالابرهای برقی بیمار دارای یک بخش کنترلی برای آزادسازی اضطراری بیمار دارند که به صورت مکانیکی بیمار را پایین می آورد. جایگاه این کلید کنترلی را بیابید و چگونگی عملکرد آنرا بسنجید. بعضی از مدل ها دارای یک دکمه برای این کار هستند که برای دسترسی به این دکمه به یک قلم نیاز است.( شما باید کتابچه راهنمای بالابر خود را برای جزئیات بیشتر بررسی کنید.)
• بالابرهای دستی بخشی برای آزادسازی اضطراری بیمار ندارند، زیرا بالابر توسط نیروی انسانی کنترل می شود، نه یک باتری با طول عمر محدود.
• ممکن است 2 یا تعداد بیشتری بخش آزادسازی اضطراری در بالابر شما وجود داشته باشد، ببینید که کدام یک از آنها مسیر اصلی است و کدامیک به صورت جایگزین در صورت ناموفق بودن مسیر اول باید مورد استفاده قرار گیرد.

• اطمینان حاصل کنید که تسمه ی نگهدارنده بیمار شما متناسب با مدل بالابرتان باشد. در صورت لزوم با سازنده تماس بگیرید.
• از یک پزشک برای انتخاب تسمه ی نگهدارنده ی مناسب با بیمار که از نظر اندازه و نوع سازگار با بیمار شما است، مشورت بگیرید. تسمه ی نگهدارنده بیمار در اندازه های کوچک، متوسط و بزرگ ارائه می شوند. با ابعاد و اندازه های مختلف آشنا شوید تا بتوانید برای بیمار خود تسمه ی نگهدارنده مناسبی را انتخاب کنید.

5. تسمه ی نگهدارنده بیمار را بررسی کنید تا نقصی نداشته باشد.

پارگی، شل و یا گشاد بودن پارچه ی این تسمه ی نگهدارنده می تواند موجب سقوط بیمار حین انتقال شود و احتمالا باعث شود به خودتان یا بیمار آسیب برسانید. این تسمه های نگهدارنده محکم هستند، اما قبل از هر بار انتقال باید چک کنید و در صورت نیاز آن را جایگزین کنید .

نحوه استفاده از بالابر هویر

 

6. چگونگی وصل کردن قلاب به تسمه ی نگهدارنده بیمار

تسمه های نگهدارنده مختلف با روش های مختلفی به قلاب های بالابر، مثلا به کمک زنجیر، بند و حلقه وصل می شوند.
با توجه به این نکات و با استفاده از راهنمایی های فروشنده با تجربه این کار را انجام دهید .
• اگر با استفاده از یک حلقه یا قلاب تسمه ی نگهدارنده بیمار را وصل می کنید دقت کنید که طرف باز قلاب دور از بیمار باشد تا از آسیب رسیدن به بیمار جلوگیری شود.
• متوجه شوید که بیمار باید بر روی کدام طرف تسمه ی نگهدارنده بنشیند . اگر مطمئن نیستید با متخصص یا سازنده بالابر مشورت کنید.

7. روش های خوب بالا بردن بیمار را تمرین کنید.

بالابر هویر بیشتر کارها را برای شما انجام می دهد، اما باز هم نیاز است تا برای راحتی بیشتر بیمار او را روی تسمه ی نگهدارنده حرکت دهید. شما باید برای کاهش خطر آسیب رساندن به بیمار و خود از شیوه های مناسب بلند کردن بیمار و بالا بردن وی استفاده کنید. تمام راهنمایی هایی که برای بلند کردن وسایل یا لوازم سنگین مورد استفاده قرار می گیرند نیز در اینجا کاربرد دارند.
• از پاهای خود به عنوان منبع قدرت و ثبات استفاده کنید.
قبل از بلند کردن بیمار پاهای خود را کمی از هم باز کنید و زانو های خود را خم کنید.
• در حین بلند کردن بیمار،تا جایی که میتوانید کمر خود را صاف نگه دارید.
هنگام بلند کردن بیمار کمر خود را نچرخانید . دقیقا در مقابل جایی که میخواهید بیمار را قرار دهید بایستید در این صورت دیگر لازم نیست که نیم تنه ی خود را بچرخانید.

8. هر نوع انتقالی را قبل از انجام بر روی بیمار ،به طور کامل تمرین کنید.

این دستورالعمل را چند بار با استفاده از بالابر هویر خالی و سپس به همراه یک داوطلب که قابلیت تحرک کامل را دارد انجام دهید . قبل از تلاش برای انتقال بیمار مورد نظر، به ویژه به تنهایی، باید با هر مرحله به خوبی آشنا باشید.
• در صورت امکان، انتقال بیمار را با کمک یک دستیار انجام دهید دقت کنید که او هم باید طریقه ی استفاده از بالابر را بلد باشد . بسیاری از بیمارستان ها حتی اگر اپراتور با تجربه باشد از 2 نفر برای انجام انتقال بیمار با بالابر استفاده می کنند تا احتمال آسیب کاهش یابد.
حتی زمانی که شما به طور صحیح از بالابر هویر استفاده می کنید، اگر سعی کنید به تنهایی تمامی کار ها را انجام دهید، ممکن است به خود یا بیمار آسیب برسانید. حتی اگر شما در حال استفاده از یک بالابر در خانه و نه در بیمارستان باشید ، در صورت امکان از فرد دیگری کمک بگیرید.
• خطراتی که حین کار با بالابر به صورت تنها وجود دارد عبارتند از: خارج شدن بیمار از تسمه ی نگهدارنده، لغزیدن بالابر بر اثر وزن زیاد بیمار یا آسیب به کمر شما .

9. اطلاعاتی راجع به محدوده تحمل وزنی بالابر و تسمه ی نگهدارنده بیمار به دست آورید.

با راهنما ، فروشنده یا سازنده ی بالابر تماس بگیرید تا بتوانید اطلاعاتی راجع به محدوده ی تحمل وزن مدل بالابر خود و تسمه ی نگهدارنده آن به دست آورید . هرگز سعی نکنید بیماری با وزن بالاتر از محدوده ی تحمل بالابر را لیفت (بلند) کنید.
همیشه از تسمه ی نگهدارنده مناسب و صحیح برای بیمار استفاده کنید.
قبل از بلند کردن یک بیمار جدید بپرسید تا بدانید که چقدر می توانند حرکت کند. به عنوان مثال، بپرسید که آیا آنها می توانند به تنهایی و بدون کمک بنشینند یا خیر.
• برای انتقال دادن بیمار به صورت افقی بهترین نگرش به موضوع را به دست بیاورید، زیرا در غیر این صورت ممکن است باعث آسیب به یک یا هر دوی شما شود. در صورت لزوم، به جای اینکه به خود و بیمار آسیب برسانید، پیشنهاد انتقال بیمار را رد کنید. سعی نکنید کسی را که پرخاش می کند و یا از نظر جسمی مقاومت می کند را روی بالابر بنشانید.

نحوه استفاده از بالابر هویر

 

انتقال بیمار در موقعیت افقی

1. هر مرحله از روند را به بیمار توضیح دهید.

قبل از هر اقدامی ، حتی اگر بیمار نخواهد که علت انتقال را بداند، به وی توضیح دهید که چرا شما این کار را انجام می دهید. با اینکار علاوه بر نشان دادن احترام به آنها،این امکان وجود دارد که در صورت امکان به شما کمک کنند.
ریل ها یا محافظ های کنار تخت تا زمانی که نیاز به دسترسی به بیمار وجود ندارد باید بالا باشند.
اگر دستیار نداشته باشید باید از یک طرف تخت چندین بار به طرف دیگر حرکت کنید، اما قبل از دورشدن از هر طرف تخت، مطمئن شوید که محافظ را کشیده و قفل کرده اید. خوب است که به طور موقت ریل محافظ را پایین بیاورید و اگر نیاز نبود آن را به جای خود بازگردانید.
• قبل از اتصال تسمه ی نگهدارنده بیمار به بالابر، باید مطمئن شوید که تسمه ی نگهدارنده به خوبی زیر بیمار قرار گرفته است.
اطمینان حاصل کنید که تسمه ی نگهدارنده قبل از اتصال به بالابر به درستی قرار داده شده و به خوبی در دو طرف بیمار قرار دارد.

• هنگامی که تسمه ی نگهدارنده بیمار به بالابر هویر متصل می شود، قبل از بلند کردن بیمار، ریل های محافظ تخت را بالا ببرید و قفل کنید. بیمار ممکن است بخواهد تا روی پایه های گارد نگهداری شود تا در زمان بلند شدن تعادلش حفظ شود.
• قبل از اینکه از بالابر هویر استفاده کنید ابتدا کمی آن را بالا ببرید و آن را امتحان کنید تا اطمینان حاصل شود که همه چیز درست است.

2. اگر امکان پذیر است، تخت را به حداکثر ارتفاع صاف برسانید.

اگر از تخت بیمارستانی استفاده می کنید که می تواند حین انتقال صاف باقی بماند، آن را به حداکثر ارتفاع برسانید تا بتوانید به راحتی کار کنید.
هر چه تخت بالاتر باشد، فشار کمتری در هنگام انتقال بیمار به کمر شما وارد خواهد شد.

3. از بیمار بخواهید به پشت ودر کنار شما روی تخت دراز بکشد.

برای تخت های تک نفره و دو نفره، بیمار باید در مرکز تخت قرار بگیرد و اگر آنها روی تخت سلطنتی و یا دیگر انواع تخت های بزرگ هستند باید در لبه ی نزدیکتر به شما بخوابند .
• بیمار نباید در لبه بالایی تخت باشد.

4. پتو یا پارچه های اضافی را از روی بیمار بردارید.

هر گونه شیئی که می تواند در راه انتقال بیمار به محل دیگر، مزاحم باشد را از وی دور کنید.
• اگر بیمار لباسی ندارد (به عنوان مثال، اگر آنها لباس ندارند و در حال آماده شدن برای رفتن به حمام هستند)، فقط یک پارچه برای حفظ حریم خصوصی روی او بیاندازید.

5. از بیمار بخواهید پایی که به شما نزدیک است را بالا ببرد.

زانو را در کنار خود و کف پای بیمار را بر روی تخت قرار دهید. به آنها بگویید که بالا نگه داشتن پا به شما کمک خواهد کرد.

6. بیمار را به سوی طرف مخالف خود رول کنید(بچرخانید).

به آرامی زانوی بالا و شانه بیمار را نگه دارید، سپس به آرامی وی را رو به جلو هل دهید.

• اگر بیمار نمیتواند بدون حمایت شما در آن وضعیت بماند، یک حوله یا یک شیء نرم پشت او قرار دهید تا همان جا باقی بمانند و یا میتوانید در عوض، از دستیار خود بخواهید او را به آرامی در محل مورد نظر نگه دارد.

تسمه ی نگهدارنده بیمار را تقریبا به اندازه ی نصف طولش بکشید و آن را به سمت بیمار قرار دهید. انتهای پایینی آن باید بالای زانو بیمار باشد و انتهای بالایی آن باید در بالای زیر بغل بیمار باشد.
اطمینان حاصل کنید که حلقه ها در هنگام انتقال بیمار رو به داخل باشند.

• شما می توانید تسمه ی نگهدارنده بیمار را پشت فرد قرار دهید و او را به آرامی به محل مورد نظرحرکت دهید.

نحوه استفاده از بالابر هویر

 

7. بیمار را بر روی پشت خود بخوابانید و سپس به طرف دیگر رول کنید.

با استفاده از همان تکنیک های رول کردن که پیش تر گفتیم ، بیمار را رول کنید.

اگر به راحتی نمیتوانید بیمار را از یک طرف رول کنید، به طرف دیگر تخت بروید.
• اگر از یک شی به عنوان تکیه گاه استفاده می کنید آن را قبل از رول کردن بیمار بردارید تا از ناراحتی جلوگیری شود.

8. به آرامی لایه ی بالای تسمه ی نگهدارنده بیمار را بکشید. 

زنجیر را بکشید تا آن را باز کنید، سپس آن را در کنار تخت وی قرار دهید. مطمئن شوید که زنجیر بیش از حد زیر بغل یا سینه بیمار نباشد، مخصوصا اگر سینه های او بزرگ باشند.

9. بیمار را بر روی پشت خود قرار دهید، او را رول کنید تا به تسمه ی نگهدارنده بیمار برسید.

موقعیت بیمار را با توجه به ساختار تسمه ی نگهدارنده و سلیقه ی بیمار تنظیم کنید. دست ها باید به طور مستقیم در کنار بدن بیمار باشند، یا اگر بیمار دوست دارد دستهایش خارج از تسمه ی نگهدارنده باشد، دستهایش را باید دورتر از بدنش قرار دهد. پاها باید به صورت مسطح و یا کمی از هم جدا باشند.

10. بالابر را به جایی زیر تخت بیمار متصل کنید .

زیر تخت را چک کنید تا چیزی سر راه بالابر قرار نگیرد.اگر نیاز است، پاها را با استفاده از دستگیره یا پدال به هم نزدیک کنید.
• نوار بالایی تسمه ی نگهدارنده بیمار باید بالای شانه ها و موازی با شانه های بیمار باشد.
قبل از ادامه، همیشه چرخ های بالابر را قفل کنید.

11. میله ی بوم را پایین بیاورید تا نوار کشویی تسمه ی نگهدارنده بالای بیمار قرار گیرد.

آن را به اندازه كافی پایین بیاورید كه حلقه های حلزونی به قلاب های زنجیری برسند، اما نه خیلی پایین است كه به بیمار آسیب برسد.
• اگر نمی دانید چگونه تسمه ی نگهدارنده بیمار را پایین بیاورید ، قبل از استفاده از بالابر با بیمار راجع به آن تحقیق و تمرین کنید.
همیشه قبل از انتقال کسی که دارای تحرک محدود است، باید با بالابر آشنایی داشته باشید.

12. حلقه های متعددی زیر تسمه ی نگهدارنده بیمار قرار خواهند داشت.

ممکن است حلقه های متعدد در پشت شانه های بیمار وجود داشته باشد، بنابراین شما می توانید حلقه ای را انتخاب کنید که بیمار با آن در راحت ترین وضعیت باشد.
در صورت امکان برای گرفتن اطلاعات از بیمار سوال کنید. با استفاده از تسمه ها، زنجیرها یا حلقه ها ، هر گوشه ای از زنجیر را به قلاب روی تسمه ی نگهدارنده وصل کنید.
• حلقه های پای روی تسمه ی نگهدارنده ، را زیر پای بیمار قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که حلقه سمت چپ به طرف قلاب راست چسبانده شده است، در حالی که حلقه راست به سمت قلاب چپ برسد و قلاب ها از تسمه ی نگهدارنده بیمار در دستگاه بالابر دور باشند.

• این بخش کمک می کند که پاهای بیمار کنار هم باقی بمانند و بیمار را از لغزش مصون می دارد . توجه داشته باشید که تمام بالابر ها این بخش متقاطع را ندارند این بخش در برخی از آنها مستقیم و صاف است.
• اگر بیمار نتواند سر خود را نگه دارد، بخشی برای پشتیبانی از گردن وجود دارد. این بخش برای بیمارانی که می توانند سر خود را نگه دارند، دست نخورده باقی می ماند.
• برای جلوگیری از آسیب، انتهای باز قلاب ها را از طرف بیمار دور نگه دارید.

نحوه استفاده از بالابر هویر

 

13. طول میله ی بوم را به آرامی افزایش دهید.

اطمینان حاصل کنید که حلقه ها به طور محکم در محل نصب شده اند و تسمه ی نگهدارنده ، بیمار را بالا می برد تا بیمار کمی از روی تخت بلند شود. قبل از انجام هرکاری مطمئن شوید که همه چیز ایمن و راحت است.
• اگر بالابر برای بیمار امن و راحت نیست، به آرامی آن را پایین بیاورید، تنظیمات لازم را انجام دهید و دوباره شروع کنید.

14. بیمار را با استفاده از تسمه ی نگهدارنده به آرامی به سمت مقصد جدید ببرید.

چرخ های بالابر را باز کنید و آنها را با دقت به سمت مقصد ببرید. شما ممکن است نیاز به تنظیم عرض پاها داشته باشید، اما این کار را در حال افزایش یا کاهش طول میله ی بوم نمیتوانید انجام دهید.
• اگر در حال حرکت به اتاق دیگری هستید، به آرامی میله ی پشت گردن بیمار را تنظیم کنید تا صورت او حین حرکت رو به جلو باشد .
• بیمار را به طور مستقیم به سمت مقصد جدید (به عنوان مثال صندلی، توالت یا یک تخت دیگر) انتقال دهید.
میله ی بوم را تا زمانی که بیمار در وضعیت راحتی قرار گیرد پایین بیاورد. در صورت انتقال به صندلی یا صندلی چرخدار، بیمار باید باسن خود را تا آنجا که ممکن است به سمت عقب ببرد.

15. حلقه های تسمه ی نگهدارنده بیمار را بازکنید و تسمه ی نگهدارنده را جدا کنید.

این کار را تنها زمانی که بیمار در مقصد جدید به طور کامل نشسته یا دراز کشیده انجام دهید. به آرامی تسمه ی نگهدارنده را از زیر بیمار بردارید و آن را در یک فضای ایمن قرار دهید.
• بیمار را از یک طرف به سمت دیگر حرکت دهید و اگر بیمار در رختخواب یا یک برانکار قرار دارد، قلاب ها را بردارید تسمه ی نگهدارنده را جدا کنید. از تکنیک رول کردن که برای انتقال بیمار به تسمه ی نگهدارنده استفاده کردید دوباره استفاده کنید.
• اگر بیمار بر روی صندلی چرخدار یا ویلچر قرار دارد، به آرامی او را به سمت بالا بکشید .
• به عنوان مثال، اگر بیمار را به یک صندلی چرخدار انتقال می دهید، در حالی که به آرامی فرد را به حالت نشسته خم می کنید، تسمه ی نگهدارنده پارچه ای را رو به بالا بکشید. سپس شما می توانید بخش های دیگر را از پشت کمر و زیر پاهای وی به آرامی بردارید.

 استفاده از بالابر هویر در موقعیت نشسته

• به بیمار توضیح دهید که در حال انجام چه کاری هستید.
• اطمینان حاصل کنید که بیمار می داند کجا می رود و شما آنها را برای چه منظوری به بالابر انتقال می دهید. هر مرحله را توصیف کنید تا آنها بدانند چه کاری انجام می دهید چون در این صورت می توانند به میزان توانایی خود به شما کمک کنند.

1. تسمه ی U شکل را در پشت بیمار قرار دهید. حلقه ها باید به طرف جلو و قوس U در بالای تسمه ی نگهدارنده باشد.

انتهای U باید به بخش زیر پاها متصل شود ، بنابراین نیاز است تا در پایین ترین بخش ممکن قرار گیرند.

2. لبه های پشت تسمه ی نگهدارنده بیمار را پایین بیاورید.

تسمه ی نگهدارنده بیمار را بین بیمار و صندلی با حرکت های کوتاه پایین بکشید. اطمینان حاصل کنید که پایان پارچه ی تسمه نگهدارنده به اندازه کافی پایین است تا پشت بیمار را بپوشاند.

3. دستگاه بالابر را به صندلی نزدیک کنید و پاهای بیمار را از هم دور کنید .

پایه ی روی بالابر قابلیت حرکت دارد و باز تر و جمع تر می شود تا بتواند به موقعیت و تسمه ی نگهدارنده بیمار نزدیک شود.
• پایه دستگاه بالابر را باز کنید و یا ببندید تا بتوانید تسمه نگهدارنده را به طور مستقیم زیر بیمار قرار دهید.

برای کنترل فاصله و عرض پاها از یک پدال یا اهرم تغییر در پشت پایه دستگاه بالابر استفاده کنید.
• همیشه قبل از بلند کردن بیمار، پاهای اورا تا حد امکان از یکدیگر فاصله دهید.
همواره قبل از بلند کردن بیمار چرخ های ویلچر را قفل کنید. شما همچنین می توانید صندلی را در برابر یک دیوار قرار دهید و یا از یک دستیار بخواهید پشت ویلچر بایستد تا صندلی ثابت بماند.

4. حلقه ها را در طرف تسمه ی نگهدارنده U شکل قفل کنید.

ممکن است حلقه های قابل تنظیم پشت شانه های بیمار وجود داشته باشد، بنابراین می توانید با بیمار همکاری کنید تا ببینید در چه وضعیتی او راحت تر است. سپس این حلقه ها را در انتهای میله ی لوپ قرار دهید.
• حلقه های پا را در زیر پای بیمار قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که حلقه سمت چپ به طرف قلاب راست می رسد، در حالی که حلقه راست به سمت قلاب چپ می رسد و قلاب ها با حرکت میله لوپ در تداخل نیستند.
• این بخش کمک می کند که پاهای بیمار کنار هم باقی بمانند و بیمار را از لغزش مصون می دارد. توجه داشته باشید که تمام بالابر ها این بخش متقاطع را ندارند این بخش در برخی از آنها مستقیم و صاف است.
• اگر بیمار نتواند سر خود را نگه دارد، از بخشی برای پشتیبانی از گردن او کمک بگیرید. این بخش باید برای بیمارانی که می توانند سر خود را نگه دارند، دست نخورده باقی بماند.

نحوه استفاده از بالابر هویر

 

5. قبل از بلند کردن بالابر برای اطمینان از اینکه حلقه ها به خوبی ثابت شده اند، آن را بررسی کنید.

ابتدا مطمئن شوید که بیمار بر روی صندلی راحت است و سپس به ادامه ی کار خود بپردازید.

6. بالابر را به آرامی به همراه تسمه ی نگهدارنده بیمار حرکت دهید تا به مقصد برسید.

چرخ ها را باز کنید و بالابر را به مقصد جدید خود هدایت کنید. در صورت لزوم عرض چرخ را تنظیم کنید، اما این کار تنها زمانی که تسمه ی نگهدارنده بیمار به ارتفاع مناسب افزایش یافته است باید انجام شود.

7. چرخ ها را در بالاترین موقعیت خود در بالای مقصد جدید قفل کنید.

بیمار را با دقت حرکت دهید تا راحت و ایمن انتقال یابد.

8. میله ی بوم را به آرامی در موقعیت مناسب قرار دهید.

همیشه این کار را با استفاده از اهرم پمپ، برای بالابر دستی و یا کنترل های الکترونیکی برای بالابر های برقی انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که بیمار راحت است، در صورتی که انتقال قرار است به سمت یک صندلی دیگر باشد، مطمئن شوید تا حد امکان لگن او عقب قرار بگیرد.

9. هنگامی که جای بیمار امن بود، تسمه ی نگهدارنده وی را بردارید.

اگر بیمار روی صندلی قرار دارد، به آرامی تسمه ی نگهدارنده را به سمت بالا بکشید. اگر وی دراز کشیده، او را به آرامی به یک سمت هل داده و تسمه ی نگهدارنده او را بردارید، سپس همین کار را با طرف دیگر انجام دهید.


بالا بر هویر، یک وسیله مکانیکی است که برای بلند کردن ایمن و آسان بیماران طراحی شده است. گرچه هویر یک نام تجاری است، اما اغلب به عنوان یک اصطلاح عمومی برای